Raspunsul meu acuzatiilor promovate de catre Pseudo-Jurnalistul Ovidiu Jelea

Sursa foto: Facebook Ovidiu Jelea

Desi nu mi-as fi dorit situatia in care sa ajung sa scriu altceva decat despre munte pe blogul meu, zilele acestea ma vad “obligat” sa transmit totusi un raspuns public vizavi de acuzatiile pe care Pseudo-Jurnalistul Ovidiu Jelea le transmite in mediul online si le “promoveaza” cu ajutorul unor persoane in diverse grupuri montane.

Mesajul meu este urmatorul:

TOT CEEA CE FACE ACEST DOMN NU ESTE NIMIC ALTCEVA DECAT O CONTINUA CAMPANIE DE DENIGRARE SI CALOMNIE INTESATA CU MINCIUNI. Aceasta campanie a fost pornita in urma cu cativa ani de catre niste Ghizi Montani Concurenti afacerii mele si este continuata de acesta sub alta forma.

Ovidiu Jelea a fost dat in judecata pentru toate acuzatiile pe care le insira in mediul online si tin sa va asigura ca FIECARE fapta descrisa de el ca o minciuna, sau impostura, in instanta a fost justificata cu dovezi si fapte.

CONSIDER CA JUSTITIA NU SE FACE PE FACEBOOK CI O GASIM IN SALA DE JUDECATA IN FATA UNOR JUDECATORI ACREDITATI SA JUDECE!

In consecinta Ovidiu Jelea a fost chemat in Judecata unde a trebuit sa raspunda tuturor acuzatiilor pe care le-a promovat in mediul online.

Procesul pe rol MA OBLIGA sa tac public, tocmai de aceea voi continua sa tac pana pe data de 9 septembrie, data la care procesul intentat acestuia se va incheia.

Procesul poate fi vizualizat aici

Dupa solutionarea procesului ma oblig sa public pe site-ul meu toate dovezile atasate dosarului pe rol pentru a demonstra ca Ovidiu Jelea nu are nimic de-a face cu jurnalismul sau etica acestuia si ca totul nu a fost decat o campanie coordonata de denigrare si calomnie.

Dlui Jelea i se cer daune morale si materiale pentru actiunile lui.

Inchei spunandu-va ca astept cu deosebit interes Pronuntarea Justitiei si momentul in care voi face public toate documentele care distrug acuzatiile acestuia.

Dupa incheierea procesului voi posta pe acest blog urmatoarele:

  1. doveziile atasate dosarului prin care se demonstreaza ascensiunea mea de iarna pe Elbrus
  2. emailurile schimbate cu echipa RedBull Romania prin care se va vedea clar ca am fost FAIR-PLAY cand am informat despre premiera pe Elbrus.
  3. Discutiile cu Zsolt Torok dar si aprobarile familiei.
  4. Dovada ca Familia Manea a fost hartuita de catre Ovidiu Jelea pentru a face declaratii calomnioase improtriva mea.
  5. Rezolutia detaliata a instantei de Judecata.
  6. Inregistrari ILEGALE si fara accord ale lui Ovidiu Jelea, ulterior trunchiate ca sa para ca are dreptate.
  7. Materiale care dovedesc asocierea lui Ovidiu Jelea cu alti ghizi montani direct concurenti.
  8. Alte Materiale: fotografii, dovezi ale unor conversatii cu mass media etc.

Cred in JUSTITIE si astept ca un Judecator sa spuna tuturor daca intradevar sunt un “mincinos impostor” asa cum striga pe la colturi Ovidiu Jelea, sau daca de fapt “hotul striga hotii”.

Ulterior procesului imi voi dedica timp si resurse pentru a scoate catre publicul consumator de drumetii montane informatii despre fapte ilicite ale unor grupuri de interese din domeniul alpinismului romanesc care stau de fapt in spatele campaniei mele de denigrare.

 

Add Comment